Hinauspalvelu Taivalkoski

Ongelmia tien päällä? Ammattilaisemme ovat lähtövalmiina 24h.

Hoidamme auton hi­nauk­set Tai­val­kos­kel­la no­peas­ti ja ammattitaidolla. Soita ja kerro tilanteestasi, me hoidamme apua matkaan hetimiten.

Hinauspalvelu Taivalkoskella

Hinauspalvelu Mannelin palvelee autoilijoita Taivalkoksen alueella. Olemme valmiudessa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nopea apu kaikkiin tilanteisiin

Miten hinaus tilataan? Paljonko hinaus maksaa? Hinaus ilman vakuutusta? Soita meille: Hinauspalvelu Mannelin, 0400 682 637 ja siitä se lähtee. Selvitämme hinausavun tarpeesi. Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa ja lähetämme tarvittavan kaluston matkaan

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Saamme vakuutusturvasi selvitettyä parissa minuutissa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.