Hinauspalvelu Suomussalmi

Ammattilaisemme ovat lähtövalmiina 24h viidenkymmenen vuoden kokemuksella ja aina uudenaikaisella kalustolla.

Hinaus- ja tiepalvelutiimimme päivystää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hinausapua saadaksesi riittää kun soitat päivystysnumeroomme. Käymme kanssasi tilanteen läpi ja lähetämme tarpeenmukaisen hinausauton matkaan.

Hoidamme auton hi­nauk­set Suomussalmella no­peas­ti ja ammattitaidolla.

Auton hinaus Suomussalmella sekä Kainuun maakunnan alueella

Henkilöauto, moottoripyörä, pakettiauto,  asuntoauto, asuntovaunu tai peräkärry – mikä tahansa ja hoidamme hinauksen. Palvelemme myös raskaan kaluston vaativissa tilanteissa. Linja-autot, kuorma-autot ja muut raskaan kaluston osaamista ja kokemusta vaativat hinaukset ja nostot hoituvat järeällä kalustolla kokeneiden ammattilaistemme voimin.

Ongelmia tien päällä Suomussalmella?

Hinauspalvelu Mannelin palvelee koko Kainuun maakunnan alueella. Saavumme Suomussalmelle nopeasti, reilussa tunnissa. Soita meille ja kerro tilanteestasi niin lähetämme oikeanlaisen hinauskaluston matkaan.

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

 Meille on tärkeää selvittää ajoneuvosi mahdollinen vika ennen hinausta. Mikäli ajoneuvo joudutaan hinaamaan, toimitamme sen sovitun mukaisesti lähimpään korjaamoon tai muuhun sovittuun paikkaan. Auto voidaan myös tuoda liikkeemme aidatulle piha-alueelle tai säilytyshalliin. Huolehdimme myös ajoneuvossa matkustaneiden kuljetuksen pois hinauspaikalta. Asiakkaana olet meillä aina hyvissä, kokeneen ja vastuullisen hinausalan ammattilaisen käsissä.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auto kolari hinaus korjaamolle mannelin kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Auto ei lähde käyntiin?

Mannelin antaa apuvirtaa tai hinaa autosi minne haluat

Nopea apu käynnistysongelmiin kaikkina vuorokauden aikoina. Soita päivystysnumeroomme 0400 682 637 ja kerro millaisia ongelmia sinulla autosi kanssa on. Helppo ja nopea tapa saada apua hinausalan ammattilaiselta.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Meneeköhän hinaus vakuutusyhtiön piikkiin?

Yleensä kyllä, mutta asia kannattaa aina varmistaa soittamalla meille. Selvitämme asian puolestasi nopeasti ja sen jälkeen sovimme miten ja millaista hinausapua tarvitset. Helppo tapa hoitaa hinaus ja kaikki siihen liittyvä. 

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.