Hinauspalvelu Kajaani

No­pea apu on­gel­miin tien pääl­lä. Val­miu­des­sa 24h.

Tunnemme Kainuun alueen ja autamme vuosittain monia matkailijoita ongelmissa tien päällä. Huolehdimme matkasi jatkumisesta ja autamme tarvittaessa sijaisauton saamisessa.

Auton hinaus Kajaanissa sekä Kainuun maakunnan alueella

Tarvitsetko hinausapua? Meiltä sen saat nopeasti ja Kainuun laajimmalla kalustolla. Metsäautotiet, kotipihat ja parkkihallit. Maantiet ja muut missä ikinä autolla liikutkin. Tulemme nopeasti ja aina oikeanlaisella hinauskalustolla. Jos joudut pysäköimään autosi tien varteen, huolehdi omasta ja muiden tiellä liikkujien turvallisuudesta varoituskolmiolla.

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastevedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa Sinua varten kellon ympäri.

Hinauspalvelu Mannelin Kajaani palvelee sinua koko Kainuun maakunnan alueella, paikkakunnilla Kajaani, Sotkamo, Kuhmo, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Paltamo ja Puolanka.

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Mistä hinausapu? Paljonko hinaus maksaa? Kestääkö kauan?

Paljon kysymyksiä kun auto hajoaa ja täytyisi saada nopeasti hinausauto Kainuussa. Soita Hinauspalvelu Mannelin, 0400 682 637. Saat vastaukset ja nopean avun. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Paljonko hinaus maksaa?

Yleensä vakuutusyhtiö korvaa ja asia selviää nopeasti soittamalla Hinauspalvelu Mannelinin päivystysnumeroon 0400 682 637. Selvitämme kaiken sinulle valmiiksi ja voit olla huoleti hinauskustannusten osalta. Olemme vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani. Luotettava ja vastuullinen, kokenut tiepalvelutiimi kaikissa yllättävissä tilanteissa tien päällä.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.