Hinauspalvelu Muhos

No­pea apu on­gel­miin tien pääl­lä. Val­miu­des­sa 24h.

Hi­naus­pal­ve­lu Man­ne­lin hoi­taa au­to­si hi­nauk­sen Muhoksella no­peas­ti ja am­mat­ti­tai­dol­la. Tu­han­sien au­to­jen se­kä kym­me­nien vuo­sien ko­ke­muk­sel­la

Hinauspalvelu Muhoksella

Hinauspalvelu Mannelin palvelee autoilijoita Muhoksen alueella. Olemme valmiudessa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nopea apu kaikkiin tilanteisiin

Hinauspalvelu Mannelin. Kyllä, kerrotko rekisterinumeron. Näin se yleensä lähtee kun jotain sattuu ja hinausautoa tarvitaan. Soittamalla meille saat apua nopeasti eikä sinun tarvitse miettiä paljonko hinaus maksaa, mistä sijaisauto tai korvaako vakuutus. Me huolehdimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa ja lähetämme tarvittavan kaluston matkaan

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Saamme vakuutusturvasi selvitettyä parissa minuutissa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.