Hinauspalvelu Pudasjärvi

Ongelmia tien päällä? Ammattilaisemme ovat lähtövalmiina 24h.

Hoidamme auton hi­nauk­set Pudasjärvellä no­peas­ti ja ammattitaidolla. Soita ja kerro tilanteestasi, me hoidamme apua matkaan hetimiten.

Hinauspalvelu Pudasjärvellä

Hinauspalvelu Mannelin palvelee autoilijoita Pudasjärven alueella. Olemme valmiudessa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Nopea apu kaikkiin tilanteisiin

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa.  Yksi soitto ja Hinauspalvelu Mannelin on jo matkalla.  Onpa kyse mistä tahansa autoon liittyvästä teknisestä ongelmasta tien päällä, palvelemme vuosien kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla. Nopea apu ja matka jatkuu! 

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Saamme vakuutusturvasi selvitettyä parissa minuutissa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.