Hinauspalvelu Puolanka

No­pea apu on­gel­miin tien pääl­lä. Val­miu­des­sa 24h.

Hoidamme auton hi­nauk­set Puolangalla no­peas­ti ja ammattitaidolla. Soita ja kerro tilanteestasi, me hoidamme apua matkaan hetimiten.

Auton hinaus Puolangalla sekä Kainuun maakunnan alueella

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa Sinua varten kellon ympäri.

Ongelmia tien päällä Puolangalla?

Hinauspalvelu Mannelin palvelee autoilijoita Puolangalla ja koko Kainuun maakunnan alueella. Soita meille ja kerro tilanteestasi niin lähetämme oikeanlaisen hinauskaluston matkaan.

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Lähes aina vakuutus kattaa hinaukset ja lasku hinauksesta menee suoraan omaan vakuutusyhtiöösi. Autoliiton Plus- tai Premium-jäsenenä hinaus ja muut tiepalvelut sisältyvät Autoliiton jäsenmaksuun. Hinauksen voi myös maksaa pankki- tai luottokortilla sekä käteisellä.  

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.