Hinauspalvelu Paltamo

Ongelmia tien päällä? Ammattilaisemme ovat lähtövalmiina 24h.

Hi­naus­pal­ve­lu Man­ne­lin hoi­taa au­to­si hi­nauk­sen Paltamossa no­peas­ti ja am­mat­ti­tai­dol­la. Tu­han­sien au­to­jen se­kä kym­me­nien vuo­sien ko­ke­muk­sel­la

Auton hinaus Paltamossa sekä Kainuun maakunnan alueella

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa Sinua varten kellon ympäri.

Ongelmia tien päällä Paltamossa?

Paikallinen hinauspalvelu Kainuussa. Nopea apu kun auto hajoaa, tapahtuu liikennevahinko tai liikenneonnettomuus. Avun tarve liikenteessä syntyy yleensä nopeasti, jolloin tarvitaan myös pikaista apua hinaukseen. Paikallinen hinausliike palvelee lähellä ja tulee apuun sovitusti. Joskus  riittää kun hinaus hoidetaan saman päivän aikana, toisinaan hinaus tarvitaan heti tai keskellä yötä juhlapyhänä. Nou hätä, Mannelin hoitaa!

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Saamme vakuutusturvasi selvitettyä parissa minuutissa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.