Hinauspalvelu Hyrynsalmi & Ukkohalla

No­pea apu on­gel­miin tien pääl­lä. Val­miu­des­sa 24h.

Hi­naus­pal­ve­lu Man­ne­lin hoi­taa au­to­si hi­nauk­sen Hyrynsalmella ja Ukkohallassa no­peas­ti ja am­mat­ti­tai­dol­la. Tu­han­sien au­to­jen se­kä kym­me­nien vuo­sien ko­ke­muk­sel­la

Auton hinaus Hyrynsalmella ja Ukkohallassa

Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa Sinua varten kellon ympäri.

Ongelmia tien päällä Hyrynsalmen tai Ukkohallan alueella?

Hinauspalvelu Mannelin palvelee koko Kainuun maakunnan alueella. Saavumme Hyrynsalmelle ja Ukkohallaan nopeasti. Soita meille ja kerro tilanteestasi niin lähetämme oikeanlaisen hinauskaluston matkaan.

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita meille: Hinauspalvelu Mannelin, 0400 682 637. Selvitämme asian hetkessä ja autamme sinua matkasi jatkamisessa. Myös Kainuun lähialueen hinaukset 24h ja 365. 

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.