Hinauspalvelu Iisalmi

No­pea apu on­gel­miin tien pääl­lä. Val­miu­des­sa 24h.

Hi­naus­pal­ve­lu Man­ne­lin hoi­taa au­to­si hi­nauk­sen Iisalmessa no­peas­ti ja am­mat­ti­tai­dol­la. Tu­han­sien au­to­jen se­kä kym­me­nien vuo­sien ko­ke­muk­sel­la.

Hinauspalvelu Iisalmessa

Hinauspalvelu Mannelin palvelee autoilijoita koko Iisalmen alueella. Olemme valmiudessa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Keneltä kannattaa ottaa hinaus Kainuussa? Jos meiltä kysytään, niin meiltä Hinauspalvelu Mannelinilta. Meillä on kokemusta, kalustoa, ammattitaitoa ja laaja-alainen kumppaniverkosto kaikkiin hinaustilanteisiin ja -tarpeisiin. Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, henkilöauton hinauksesta, nostosta, ojastavedosta tai apukäynnistyksestä, olemme valmiudessa ja lähetämme tarvittavan kaluston matkaan.

mannelin hinauspalvelu auto hinaus kainuu ylä savo pohjois pohjanmaa

Nopea apu paikalliselta hinauspalvelulta

Me päivystämme 24h, vuoden jokaisena päivänä

Soitto meille ja hinausauto saadaan hyvin nopeasti liikkeelle. Puolessa tunnissa ehdimme jo pitkälle, vajaassa tunnissa tuomme avun lähes paikkaan kuin paikkaan. Hinauspalvelumme toimii Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Monipuolinen kalusto kaikkiin tilanteisiin

Tulemme avuksesi asianmukaisella varustuksella

Isoihin tilanteisiin isommin ja pienempiin pienemmin. Kalustoa löytyy täysi tontillinen, pienemmästä monitoimihinurista useampaan raskaan kaluston hinausautoon.

Tarvittaessa tuomme paikalle oman liikenteenohjausyksikkömme sekä maanrakennuksen ja nostotöiden kokeneet raskaan sarjan ammattilaiset. Missä ikinä apua tarvitsetkin, meiltä löytyy oikeanlaista kalustoa ja osaavaa väkeä avuksesi.

auton hinaus kainuu ylä-savo pohjois-pohjanmaa

Vakuutuksesi korvaa lähes aina auton hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Saamme vakuutusturvasi selvitettyä parissa minuutissa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Toimimme yhteistyössä Autoliiton sekä lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.